We staan nog maar aan de vooravond van de zomervakantie en tegelijkertijd nadert november snel. Dat betekent dat de jaarlijkse beha inruilactie er terug aankomt! En niet zomaar een Inruilactie: we vieren het tienjarig bestaan van de actie!

Vorig jaar namen meer dan 90 lingeriewinkels deel aan onze actie, georganiseerd door Fedelin en Vrouwen Ondersteunen Vrouwen. We Make Hope (het vroegere Wereld Missiehulp) ondersteunde de actie en doet dat ook nu opnieuw. We hopen dan ook dat we voor onze feesteditie nog meer deelnemers dan anders kunnen enthousiasmeren!

Momenteel zijn we volop bezig aan het uitwerken van een gloednieuwe set visuals om deze speciale editie in de kijker te zetten. Heb je zelf ideeën van acties die we met Fedelin overkoepelend uit kunnen werken, geef zeker een seintje per kerende! In de loop van de zomermaanden houden we je op de hoogte. 
 
Als Fedelin lid neem je gratis deel, niet-leden betalen 250 euro + BTW. Alle deelnemers investeren 100 euro + BTW voor het promotiepakket van de Inruilactie. Je inschrijving is pas definitief na de overschrijving van 121 euro (= incl. btw) op Fedelin rekeningnummer BE80 7310 2860 5877 met mededeling “Deelname inruilactie + btw nummer“.
 
Neem je graag deel? Vul dan het online formulier hieronder in en je kan je deelnamepakket* met affiche en bonnen bij een van de afhaalpunten oppikken midden oktober. Hou er rekening mee dat de uiterste inschrijfdatum 25 september is – daarna is inschrijven niet meer mogelijk, de pakketten moeten immers tijdig besteld, gedrukt en verzonden worden. Ook als lid dien je je in te schrijven.

* !! Let wel !! De inruilbox zit niet automatisch in het promopakket! Lingeriewinkels die in 2023 deelnamen kregen reeds een inruilbox en ontvangen niet gratis een nieuwe box. Bij bestellen kan uiteraard altijd. Neem je voor de eerste keer deel? Dan ontvang je de box gratis bij je pakket.
 
Consumenten kunnen jou als deelnemende winkel terugvinden op www.behainruilactie.be en ook op de Facebookpagina zetten we de actie en de deelnemende winkels opnieuw in de kijker.
Tag @vrouwenondersteunenvrouwen dus zeker ook in je Instagramverhaal en bij je Facebook posts!
Vul dit formulier in en voltooi je overschrijving voor 25/09
Nog vragen? Contacteer ons via info@fedelin-lingerie.be!