Fedelin wil jou onder de beste omstandigheden je winkel laten heropenen en ontwikkelde daarom een sectorgids tot heropstart, verschillende affiches en social distancing vloerstickers. Hou zeker onze Facebook pagina in de gaten zodat je hem zeker ziet verschijnen.

1. Wat kan je doen bij een besmetting in je winkel?

Fedelin stelde handige visual op die je kan volgen wanneer er een Covid-19 besmetting wordt vastgesteld onder jouw medewerkers. Klik op de visual hieronder om die te downloaden.

2. Sectorgids voor lingeriewinkels rond veilig werken

Fedelin stelde een sectorgids voor de lingeriesector rond veilig werken op. We baseerden ons hierbij op generieke maatregelen van de Groep van Tien en de aanbevelingen van de HRZKMO en hetgeen tussen de sociale partners onderhandeld werd hierover. De gids kan je hieronder downloaden door op de visual te klikken. Veel succes!

De meest gestelde vragen voor het heropenen van je lingeriewinkel, vind je hier in het FAQ-overzicht

 

3. Social distancing vloerstickers

Kleef deze drie social distancing vloerstickers bij de kassa om afstand tussen wachtende klanten te garanderen of waar je deze best geschikt vindt (paskamers, buiten indien klanten dienen te wachten,…). Fedelin leden kregen deze gratis per post opgestuurd. Door op onderstaande stickers te klikken, kan je ze downloaden om ze te drukken en plastificeren op de vloer of vragen aan een lokale drukker (Winkelhier!) om extra exemplaren te maken.

       

Klik hierboven op de gewenste vloersticker om vervolgens rechtermuisknop + ‘Afbeelding opslaan als…’ te klikken.

 

4. Affiches om klanten en personeelsleden te informeren over de basisregels

Personeel

Klanten

Veilig gebruik mondmasker

Veel succes bij het heropenen van je winkel! #samensterk

Klik hier voor de volledige checklist van onze partner Liantis