Loading Events

« All Events

Inspiratietour Nederland voor lingeriedetaillisten

23 November|08:00 - 24 November|17:00

€490

In deze woelige coronatijden is het meer dan ooit nodig om na te denken over je zaak: liggen er kansen om het anders of beter aan te pakken? Graag tonen we jou als retailer hoe mode- of lingeriewinkels over de grens hun klanten benaderen, hoe ze hun modewinkel organiseren en waar zij het verschil maken. Door te gluren bij de Noorderburen kunnen we kijken hoe het in onze eigen modewinkel misschien anders kan en waar er kansen liggen om onze eigen winkels nog beter aan te pakken. Lezen over nieuwe concepten of concullega’s is zeker verrijkend, maar ter plaatse zien hoe zij de zaken aanpakken kan de ogen nog meer openen.

Mode Unie biedt je de kans om deel te nemen aan een tweedaagse inspirerende retailtrip in midden-Holland. In samenwerking met en onder begeleiding van de Nederlandse collega’s van INRetail worden we uitgenodigd bij verschillende Nederlandse succesvolle mode/lingerie retailers. Onze Nederlandse collega modewinkeliers delen met ons persoonlijk hun ervaringen, expertise en inzichten. Een eigen bus brengt ons op dag 1 vanuit Wilrijk via verschillende interessante winkelconcepten naar ons hotel voor een diner en overnachting. De volgende dag zetten we de modetour verder om ’s avonds weer in Wilrijk aan te komen.

Wanneer?
Op 23-24  november 2020

Deelnameprijs? Je kan van deze leerrijke tweedaagse genieten voor slechts 490 euro. Deze tour heeft een waarde van 1.290 euro, maar dankzij de steun van VLAIO en Mode Unie kan je je laten inspireren voor 490 euro (bus, overnachting, begeleiding, 2x lunch en diner inbegrepen). Niet-leden betalen 650 euro.

Inschrijven? info@modeunie.be. Plaatsen zijn beperkt.

Details

Start:
23 November|08:00
End:
24 November|17:00
Cost:
€490
Event Category:

Registreren

Wees de eerste!

Algemene voorwaarden
Loading gif