Veelgestelde vragen

Wat houdt de actie precies in?

Met de beha inruilactie kan je je klanten in november extra in de watten leggen door hen een korting van 10 euro aan te bieden wanneer ze een oude beha binnen brengen. Door de actie kan je (potentiële ) klanten aantrekken naar je winkel en zo een extra verkoop realiseren. Door de bon die je meegeeft worden klanten aangezet om in november een nieuw stuk aan te kopen bij jouw lingeriezaak.

Waar gaan de verzamelde beha’s naartoe?

De ingeruilde beha’s worden geschonken aan Wereld Missie Hulp. De nog draagbare beha’s gaan naar vrouwen in het Zuiden, de niet draagbare beha’s worden door Be The Fibre herwerkt tot duurzame gadgets die op hun beurt verkocht worden om WMH te steunen. Met de beha inruilactie steunen we dus met z’n allen het goede doel.

Waar kan ik de visuals voor de actie vinden?

Op www.behainruilactie.be kan je onderaan de pagina de visuals in verschillende formaten downloaden.

Tot wanneer kunnen klanten hun bonnen inruilen?

De actie loopt van 1-30 november, klanten kunnen hun bonnen ten laatste op 30 november binnenbrengen en inruilen bij een nieuwe aankoop.

Wie betaalt de bon?

Als lingeriedetaillist betaal je zelf de korting op de bon aan de klant.

Waar kan je de verzamelde beha’s afzetten en tot wanneer?

De verzamelde beha’s kunnen afgezet worden tot 10 december bij onderstaande lingeriewinkels. Je kiest zelf in welke winkel je de beha’s afzet.

Lukt het je niet om de beha’s tot één van de punten te dragen? Dan kan je de beha’s ook rechtstreeks afzetten of opsturen naar Wereldmissiehulp, Provinciesteenweg 400, 2530 Boechout.

Boudoir Lingerie

Veldstraat 25

8760

Meulebeke

sunny@boudoir-lingerie.be

Lingerie Sibylle

Kasteeldreef 55

9890

Gavere

sibyllelingerie@telenet.be

Lingerie Ilse

Kortrijksestraat 52

8020

Oostkamp

info@lingerieilse.be

Lingerie ZiTa

Vrasenestraat 64

9100

Nieuwkerken

jessy@lingeriezita.be

Lingerie Ghislaine

Kerkplein 5

1730

Asse

lingerieghislaine@gmail.com

lingerie Fiela

Kapelstraat 46

 2660

Antwerpen

lingerie.fiela@skynet.be

Lingerie Curtres

Steenweg 174

3570

Alken

lemmensilse80@gmail.com

Lingerie Lauremi

Grote Bollostraat 18

3120

Tremelo

anne.brouwers@telenet.be

Hoeveel kost het om deel te nemen aan de actie?

De actie is gratis voor Fedelin leden, niet-leden betalen 250 euro + BTW voor deelname. Voor het deelnamepakket met poster, bonnen en inzamelbox betaal je 100 euro + BTW.

Hoe schrijf ik in en hoe betaal ik?

Inschrijven kan t.e.m. 15 september 2023. Je inschrijving is pas definitief na het betalen van de factuur die je na inschrijving ontvangt.

Kan ik lid worden van Fedelin en zo gratis deelnemen aan de actie?

Dat kan zeker!

  • Ben je reeds UNIZO lid? Dan kan je lid worden voor 100 euro + BTW. Voor dit bedrag ben je ineens lid van Fedelin én Mode Unie en kan je gratis deelnemen aan de beha Inruilactie, de Lingerieweek en alle events en workshops die Fedelin en Mode Unie aanbieden.
  • Nog geen UNIZO lid? Dan kan je lid worden voor 335 euro + BTW. Voor dit bedrag ben je ineens lid van Fedelin, Mode Unie én UNIZO en kan je gratis deelnemen aan de beha inruilactie, de Lingerieweek en alle events en workshops die Fedelin en Mode Unie aanbieden.

Nog vragen? Mail naar info@fedelin-lingerie.be en we geven je alle informatie mee.