Word jij lid van de grootste lingerieclub?  

Fedelin komt niet alleen op voor jouw belangen als zelfstandige lingeriedetaillist; als vakorganisatie informeren we je ook voortdurend over de nieuwste ontwikkelingen en wetgeving binnen de sector.

Wekelijks houden we de vinger aan de pols bij de Vlaamse en de federale overheid en houden we hen op de hoogte van de situatie en de noden van de mode- en lingeriedetailhandel. Zo houden we nauw contact en weten zij wat er in onze sector speelt. Via onze enquêtes schuiven we facts and figures naar voor en onderbouwen we onze dossiers.

Fedelin zet ook sterk in op ervaringsuitwisseling met collega-lingeriedames. Zo organiseren we heel wat netwerkevents, inspiratietours, praktische workshops én opleidingen op de winkelvloer zodat we je helpen om je winkel verder te professionaliseren. Als lid kan je bij Fedelin ook steeds terecht voor persoonlijk advies rond je lingeriewinkel. Daarnaast organiseren we met de Lingerieweek en de beha inruilactie ook mooie consumentenacties waar je zelf op in kan spelen.

Het programma vind je hier.

Als lid neem je gratis deel aan alle events en kan je met een grote korting deelnemen aan onze tours.

Hou ook www.facebook.com/modeunie in de gaten voor alle informatie betreffende events en tours en de laatste nieuwtjes uit de sector.

We hopen je tot onze steeds groeiende Fedelin club te mogen rekenen. We bewezen dat we de grootste en sterkste sectororganisatie binnen de mode en lingerie zijn en dat we zowel politiek als in de pers de overheersende stem hebben. Hoe meer lingeriedetaillisten zich aansluiten bij Fedelin, hoe sterker we staan als federatie. Ook jij kan daar een belangrijk deel van uitmaken!

Heb je vragen, contacteer ons op 02/21 22 622 of via info@fedelin-lingerie.be.

Hoe lid worden?

Ben je al UNIZO lid? Dan kan je voor een beperkt supplement van 121 euro (= 100 euro + BTW) lid worden!

Nog geen UNIZO lid? Dan word je Fedelin én UNIZO lid voor 434,39 euro (incl. BTW) lid!

Via overschrijving van het bovenstaand bedrag op Mode Unie rekening BE88 426-3118031-41 met vermelding “Naam zaak + ondernemingsnummer + lidgeld 2024-2025″ ben je lid en sturen we je alle informatie toe.

Voor meer informatie en alle andere ledenvoordelen, contacteer ons via 02/21 22 622 – info@fedelin-lingerie.be