Hoe lid worden? Wat zijn de voordelen? Praktijkgerichte opleiding en coaching?

Netwerking en workshops

Fedelin zet in op het samenbrengen van lingeriedetaillisten en het uitwerken van workshops en retailtours. Een netwerkevent met preview collectie volgend jaar, workshop Instagram: bij Fedelin! Op die manier stimuleren we ervaringsuitwisseling onder collega’s en helpen we jou als lingeriedetaillist je zaak verder te professionaliseren.

Inruilactie

November is een relatief kalme maand in de lingeriesector. Om meer klanten naar de winkel te krijgen in deze periode werkt Fedelin vanaf nu samen met ‘Vrouwen ondersteunen vrouwen’ en ondersteunt ze de Inruilactie. Hierbij kunnen klanten hun oude beha binnenbrengen in ruil voor een waardebon van 10 euro. Voor deze actie werken we samen met goede doelen Oxfam en Think Pink! Als Fedelin lid neemt u gratis deel aan de actie, niet-leden betalen 250 euro deelnamekost.

Gratis ledenprogramma

Hoe omgaan met Millennials als klant en als personeel, omgaan met diversiteit in uw klantenbestand en ervaring uitwisselen met collega’s op inspiratietour: het kan allemaal! We zijn druk bezig aan het Fedelin programma najaar 2020 en 2021. Als lid kan je gratis deelnemen aan alle events en ga je aan sterk verminderde prijs mee op retailtour!

Hoe lid worden?

Schrijf 310 euro (inclusief UNIZO lidmaatschap en btw) over aan Mode Unie. Rek.nr BE88 426-3118031-41 met vermelding “Naam zaak + ondernemingsnummer + lidgeld 2021”.

Voor meer informatie en alle andere ledenvoordelen, contacteer ons via 02/21 22 622 – info@fedelin-lingerie.be