Word jij lid van de grootste lingerieclub?

De coronaperiode ligt nog maar net achter ons en al weer staat ons een bijzondere uitdaging te wachten: hoe kunnen we de consument blijven aantrekken ondanks alle energieperikelen?

Fedelin blijft na de vele coronadossiers de noden van de lingeriesector ook op dit gebied verdedigen bij beleidsmakers en via de pers.

Wekelijks houden we de vinger aan de pols bij de Vlaamse en de federale overheid en houden we hen op de hoogte van de situatie en de noden van de modehandel. Zo houden we nauw contact en weten zij wat er in onze sector speelt.

Ook blijven we inzetten op consumentenacties zoals de beha inruilactie en de Lingerieweek zodat we consumenten stimuleren om bij hun lokale modehandelaar te shoppen. In het najaar lanceren we ook nog een ludieke consumentenactie. Ontdek alle info over de inruilactie op www.behainruilactie.be!

Om jou als lingeriedetaillist te ondersteunen en je te helpen om je winkel te optimaliseren, zetten we dit najaar en volgend jaar opnieuw in op een programma vol netwerking met collega’s, inspiratie en het opdoen van kennis!

Hou www.facebook.com/modeunie in de gaten voor alle informatie betreffende events en workshops!

We hopen je opnieuw tot onze Fedelin club te mogen rekenen. We bewezen dat we de grootste en sterkste sectororganisatie binnen de lingeriesector zijn en dat we zowel politiek als in de pers de overheersende stem hebben. Hoe meer lingeriespecialisten zich aansluiten bij Fedelin, hoe sterker we staan als federatie. Ook jij kan daar opnieuw een belangrijk deel van uitmaken!

Heb je vragen, contacteer ons op 02/21 22 622 of via info@fedelin-lingerie.be.

Hoe lid worden?

Schrijf 405,35 euro (inclusief UNIZO lidmaatschap en btw) over aan Mode Unie. Rek.nr BE88 426-3118031-41 met vermelding “Naam zaak + ondernemingsnummer + lidgeld 2022”.

Voor meer informatie en alle andere ledenvoordelen, contacteer ons via 02/21 22 622 – info@fedelin-lingerie.be