Neem deel aan de Lingerieweek 2019!

Lingerieweek 2019 komt dichterbij! De laatste rechte lijn is ingezet om de tweede editie van dit initiatief van Fedelin, Think-Pink en partners te doen slagen. Vanuit de hele sector zetten we de zelfstandige lingeriedetaillist en haar kwaliteitsproducten in de kijker...

read more

Win een J’AIME LA LINGERIE-minifiets

Hoe? Deelnemen aan Lingerieweek en aanwezig zijn op LingeriePRO! De pakjesperiode gaat maar door - toch in lingerieland! Er valt immers een unieke J’aime la lingerie-minifiets te winnen voor u als lingeriedetaillist! Breng een bezoekje aan LingeriePRO en neem deel aan...

read more

Werken op zondag: vereenvoudigde regeling

Normaal gezien geldt er een verbod op zondagswerk. Toch is het al langer mogelijk voor kleinhandelszaken en kapperssalons in toeristische centra, badplaatsen en luchtkuuroorden om medewerkers te werk te stellen op zondag. Die specifieke regeling is recent aangepast.

read more

Van hier tot in Tokio

Eind mei trokken tien Belgische retailers naar Japan om er gedurende een week ondergedompeld te worden in een heel aparte cultuur. Ook twee lingeriedetaillisten deden de inspiratietrip van Mode Unie in de voetsporen van ondergetekende mee. De superlatieven stapelden zich op: van “zo proper” tot “wat een service”. En, vooral, “WAT EEN WINKELPARADIS”!

read more

Lingerieweek: Een geslaagde eerste editie!

Er werd binnen het bestuur van Fedelin al enkele jaren aan gedacht, maar dit voorjaar was de eerste lingerieweek toch een feit. De bedoeling was extra aandacht te geven aan de zelfstandige lingeriespeciaalzaken. Het evenement werd gekoppeld aan een actie voor het goede doel, ten voordele van Think-Pink. Deze eerste editie was meteen een schot in de roos en was met 92 deelnemende handelszaken een groot succes.

read more

MEER NIEUWS UIT DE SECTOR?

Like www.facebook.com/modeunie en blijf dagelijks op de hoogte!