Noteer de Lingerieweek alvast in je agenda: 4 – 9 maart!

In maart is het opnieuw zover: dan zetten we jou als zelfstandige lingeriedetaillist in de kijker tijdens onze Lingerieweek. Van 4 tot 9 maart zetten we volop in op het bereiken van consumenten met onze acties op Facebook, in gaststad Sint-Niklaas en hopelijk ook bij jou in de winkel!

 

Om onze actie meer mediabereik te geven werken we dit jaar samen met Sint Niklaas als gaststad. Zij zullen samen met influencer Jaël Ost en Belgisch kampioene aerobic Luka Torfs de Lingerieweek mee in de kijker zetten.

Door te werken met een gaststad en ambassadeurs halen we meer pers en ineens ook een groter consumentenbereik. Hoe meer (potentiële) klanten horen over de actie, hoe meer we ze kunnen informeren over de voordelen van het shoppen van kwaliteitsvolle lingerie en badmode bij jou als zelfstandige lingeriedetaillist.

Zo zetten we de Lingerieweek nog sterker op de kaart en krijgen we ook de kans om mediabelangstelling op te wekken voor de actie waar jij ook naar kan verwijzen in je eigen winkel.

Ook jij kan dus meehelpen aan het vergroten van het bereik van de actie! Like en tag onze Facebook pagina van de Lingerieweek en gebruik de hashtag #lingerieweek op Instagram!

Via de store locator op de Lingerieweek website kunnen klanten je winkel vinden en met de raamsticker op je etalage ziet iedereen dat je trotse deelnemer van de actie bent. Ook op social media zetten we de actie in de kijker via betalende posts en een giveaway wedstrijd. Op die manier geven we consumenten mee waarom kopen bij jou als lokale lingeriespecialist een must is!

 

Als Fedelin lid neem je gratis deel!

Als Fedelin lid kan je gratis deelnemen en ontvang je het deelname pakket na registratie via onderstaande link. Door de registratie kunnen we je winkel en je website/social pagina meenemen op de store locator zodat klanten je makkelijk terug vinden.

Niet-Fedelin leden betalen voor dit pakket 150 euro (ex. btw). Fedelin lid worden én gratis deelnemen aan Lingerieweek 2024? Dat kan! Meer informatie over deze actie en het lidmaatschap bij Sarah via info@fedelin-lingerie.be of 02/21 22 623.

 

Wat mag je verwachten?

  • Mooie Lingerieweek 2023 A2 raamsticker
  • Vermelding in de Store Locator op de Lingerieweek website. Zo kunnen consumenten jouw winkel makkelijk online vinden! Niet-leden kunnen inschrijven tot 10 februari 2024.
  • Repost van leuke acties van jouw winkel

 

Schrijf je hier in!

 

Heb je meerdere winkels en wil je een extra raamsticker? Contacteer ons via info@fedelin-lingerie.be! Niet-leden kunnen inschrijven tot 10 februari 2024.

Samen zetten we de lingeriesector in de kijker!