Je hoorde iets van het opentrekken van de inruilactie voor gebruikte beha’s op het Fedelin event met modeshow in Sint Niklaas of je zag een e-mail passeren van ons of van een collega? Dat kan! Vanaf dit jaar ondersteunt Fedelin de Inruilactie die ‘Vrouwen Ondersteunen Vrouwen’ enkele jaren geleden opzetten i.s.m. Oxfam en Think-Pink. En jij kan hier als lingeriedetaillist ook aan deelnemen!

Als Fedelin lid heb je ook hier een groot voordeel:

  • Leden nemen gratis deel
  • Niet-leden betalen 250 euro voor deelname

Alle deelnemers betalen 100 euro voor het promotiepakket van de Inruilactie – dit moet vóór 31 augustus op het rekeningnummer van Mode Unie staan.

Als je Fedelin lid wordt (en ineens ook van Mode Unie en UNIZO, samen 299 euro excl. btw), dan neem je niet enkel gratis deel aan de Inruilactie, je tekent ook gratis in op de Lingerieweek van 6 tot 14 maart 2020 én ontvangt het Lingerieweek pakket!
Tevens kan je kosteloos deelnemen aan de workshops én krijg je een fikse korting op de retailtours.

Onze club van zelfstandige lingeriedetaillisten groeit sterk en is overal in de sector aanwezig. Die aanwezigheid met een ruime achterban is belangrijk om voldoende slagkracht te hebben om problemen die zich voordoen binnen de sector aan te kaarten en samen naar een oplossing te zoeken. Met veel verenigd zijn = samen sterk en dus gehoord worden!

Vul dit formulier in en bezorg het terug aan info@fedelin-lingerie.be