Competente medewerkers met de juiste kwaliteiten en mentaliteit zijn cruciaal voor je lingeriezaak. Zij bieden je klanten service en zij zijn mee het uithangbord van je winkel. Inzetten op de talenten van je medewerkers is dus belangrijk om je lingeriezaak te versterken. Om jou hierbij te helpen, ontwikkelden Fedelinen haar opleidingsinstituut PMO hiervoor een persoonlijk begeleidingstraject rond competentiechecks.

Deze opleiding wordt mee mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds.

Wat houdt het begeleidingstraject in?

Met onze competentiechecks zetten we jouw zaak nog sterker op de kaart:

  • We leren jou als modehandelaar met een andere bril kijken naar de talenten van je medewerkers. Misschien merkte je bepaalde talenten nog niet of weinig op of worden ze niet optimaal gebruikt in je winkel. Wij leren je om die talenten te spotten én te gebruiken
  • Onze trainers vertrekken vanuit een individuele sterkte-scan van jou als ondernemer en van je huidige medewerkers om zo hun kwaliteiten en talenten te ontdekken
  • We reiken je een tool aan om een gedetailleerd zicht te krijgen op talenten van medewerkers in combinatie met hun aanwezige competenties.

Het resultaat wordt een plan van aanpak, zowel op niveau van de medewerkers als op winkelniveau. Op die manier kan je talenten binnen je team omarmen en deze koppelen aan bestaande functies en competenties. Zo wordt het plan een wegwijzer in competentiegedreven ondernemerschap.

We evalueren het lopende traject regelmatig waarbij jouw feedback en die van je medewerkers gevraagd wordt.

Interesse?

Geef collega Marie Ange een seintje en ze contacteert je voor een afspraak via marie-ange.meersman@unizo.be