De oude beha Inruilactie is intussen een begrip in onze zelfstandige lingeriesector. En dit jaar gaat Fedelin nog een stapje verder; we lieten een gloednieuwe inzamelbox voor de Inruilactie in november ontwerpen. De box werd met heel wat enthousiasme onthaald op de Fedelin stand op LingeriePRO. De inschrijvingen zijn geopend van tot 15 september!

Je kan ook een extra exemplaar bestellen van de box aan kostprijs, mocht je dit willen. Zo kan je de box op meerdere plaatsen in je winkel(s)/etalage zetten of bij een collega ondernemer in je buurt die de actie mee ondersteunt. Van zodra de boxen geleverd zijn op de verzamelpunten geven we je een seintje. Je kan de box daar komen ophalen.

Als Fedelin lid neem je gratis deel aan de Inruilactie, niet-leden betalen 250 euro + btw. Alle deelnemers investeren zoals elk jaar 100 euro + btw voor het promotiepakket van de Inruilactie. Je inschrijving is pas definitief na het betalen van de factuur die je na inschrijving ontvangt.

Neem je graag deel? Vul dan het online formulier hieronder in en je krijgt je deelnamepakket met affiche en bonnen per post toegestuurd in de loop van oktober. Hou er rekening mee dat de uiterste inschrijfdatum 15 september is – daarna is inschrijven met het deelnamepakket niet meer mogelijk. De pakketten moeten immers tijdig besteld, gedrukt en verzonden worden. Ook als lid dien je je hieronder in te schrijven.

Consumenten kunnen de deelnemende winkels terug vinden op www.behainruilactie.be en op de Facebook- en Instagrampagina zetten we opnieuw de actie en de deelnemende winkels in de kijker. Tag @vrouwenondersteunenvrouwen dus zeker ook in je Instagramverhaal en bij je Facebook posts!

Schrijf je hier in voor de beha Inruilactie 2023!