We verwelkomen je graag op zowel zondag als maandag op LingeriePRO op de Fedelin stand met nr. 6112! Ontdek hieronder wat je allemaal kan verwachten.

Nieuw! Afterparty op zondag 30 juli
Op zondagavond 30 juli rolt LingeriePRO de luxueuze roze loper uit, worden er cocktails geshaked en wordt er sfeer gecreëerd op de beats van de beurs DJ. Fedelin nodigt je als lid exclusief uit om nog even na te praten met collega’s en fabrikanten op de afterparty. Geniet van stijlvolle animatie, goodiebags en nog zoveel meer in een glamoureuze setting! Je bent welkom van 17.30u tot 21.00u!

Randprogramma met inspiratiesessies en seminars

Deze editie zal er een digitale gids worden gemaakt met opsomming van de deelnemende exposanten, merken en het overzicht van de beursplattegrond om jou zo goed mogelijk wegwijs te maken en het bezoek aan LingeriePRO makkelijk en efficiënt te laten verlopen.

Bovendien zet LingeriePRO volop in op meer beleving en organiseren we samen met Fedelin en ondersteuning van AphroditePRO een uitgebreid randprogramma met inspiratiesessies en seminars rond actuele topics. We kondigen dan ook graag ons eerste seminar aan en verwelkomen op zondag Liesbeth Cornelis.