Let’s Connect Again

Meer dan ooit voelen we het laatste anderhalf jaar: we zijn sociale wezens.
De laatste keer dat we elkaar als groep van de lingeriebranche hebben ontmoet dateert van januari 2020 tijdens de Let’s Connect editie van LingeriePRO en dankzij de wetenschap kunnen we nu zeggen: Let’s Connect Again.

Maandag 25 oktober vanaf 15u tot 21u presenteren LingeriePRO en Fedelin een ‘happy to see you’-moment met een mix van merkpresentatie, keynote verhalen, debat, entertainment én bovenal eindelijk gezellig bijpraten met collega’s en leveranciers in het fijne kader van De Ark, naast restaurant Het Pomphuis en in de schaduw van het Havenhuis op het Eilandje te Antwerpen.

Jouw lingeriespeciaalzaak krijgt deze info, en de kans om in te schrijven, als eerste omdat jij je in januari 2021 via de website www.line-up-pro.be hebben geregistreerd en/of lid zijn van Fedelin.

De plaatsen zijn beperkt en deelnemen kan met maximaal 2 personen per winkel aan € 30 voor 1 persoon en € 50 voor 2 personen.
Ben je lid van Fedelin dan krijgen jullie dit event gratis aangeboden voor maximaal 2 personen van dezelfde winkel. Snel registreren is dus de boodschap!

Het volledige programma van Let’s Connect Again krijgt volop vorm maar nu al kunnen we jullie garanderen dat jullie inschrijving meer dan de moeite zal lonen. Klik hieronder en reserveer jouw ticket als eerste.

De Fedelin en LingeriePRO teams kijken alvast uit om jullie opnieuw live te ontmoeten.

Tot binnenkort!

LET’S CONNECT AGAIN PRE-REGISTRATIE