Straks is het weer zover! LingeriePRO, de vakbeurs voor de lingeriesector, komt er op zondag 30 en maandag 31 juli aan! Na de eerste winter editie in Kortrijk Xpo zal de zomer editie verder verfijnd en geoptimaliseerd worden.

We gaven vanuit Fedelin heel wat input mee aan Kortrijk Xpo om de beurs voor jou als lingeriedetaillist gezellig en belevingsvol te maken.

Nieuwe beurshal aangepast aan het LingeriePro concept

De zomer editie van LingeriePro gaat door in een nieuw hal, hal 6. Dit is één van de meest sfeervolle hallen met ook het meeste daglicht, ideaal geschikt om de collecties optimaal te ontdekken.

Hal 6 heeft ook een eigen parking pal voor de ingang, waardoor je als bezoeker praktisch en efficient naar de beurs kan. De hal is gelegen naast het Meeting Center en dus dicht bij diverse catering faciliteiten.

Hospitality hoog in het vaandel

Kortrijk Xpo zal tijdens deze zomereditie extra aandacht besteden aan beleving en een warm welkom op de beurs. Op die manier willen ze jou als bezoeker in de watten leggen en wordt een bezoek aan LingeriePro een aangenaam vertoeven.

Naast het inzetten op beleving zal je als bezoeker ook gebruik kunnen maken van een digitale gids en een uitgebreid randprogramma met inspiratiesessies en seminars rond actuele topics.

Ook het Fedelin team ontvangt je graag opnieuw op de stand. Meer info volgt!

We hopen je alvast te mogen verwelkomen!

Klik hier voor alle info!