Hoe?
Deelnemen aan Lingerieweek en aanwezig zijn op LingeriePRO!

De pakjesperiode gaat maar door – toch in lingerieland! Er valt immers een unieke J’aime la lingerie-minifiets te winnen voor u als lingeriedetaillist! Breng een bezoekje aan LingeriePRO en neem deel aan de Lingerieweek om kans te maken.

Wat moet je doen?

Als je op LingeriePRO was, dan heb je aan de eerste voorwaarde al voldaan om deze fiets te winnen. Ten tweede is deelname aan Lingerieweek 2019 essentieel om kans te maken. Uit de bezoekende winkeliers aan LingeriePRO die aan deze voorwaarden voldoen, wordt een winnaar gekozen.

De Lingerieweek wordt van 8 tot 16 maart 2019 voor de tweede keer georganiseerd. Sectorfederatie Fedelin en haar partners tonen met dit gemeenschappelijk initiatief de grote meerwaarde van de zelfstandige lingeriedetaillist voor de consument.

Klik hier voor alle info

LingeriePRO blijft het ultieme vaktreffen voor Benelux lingeriespeciaalzaken. De beurs is een belangrijk platform om nieuwe contacten te leggen en orders te schrijven. Bovendien houdt het LingeriePRO-team als absolute expert en sectorconnaiseur de vinger aan de pols. Het halfjaarlijks event is een bron van inspiratie voor de bedrijven en de boetiekhouders die er up-to-date gehouden worden met het laatste nieuws uit de sector en inzichten in de markt. De beurs vindt plaats op 27 en 28 januari 2019 in de Waagnatie in Antwerpen. Er worden ruim 350 collecties in nachtmode, lingerie, badmode, homewear, shapewear, legwear, activewear… voor dames, heren en kinderen getoond.