We zijn er bijna! Onze Fedelin club telt net geen 100 leden en dat ronde cijfer willen we in dit zonnig voorjaar als streefdoel zetten. Daarom organiseren we een leuke actie voor nieuwe leden!

Het honderdste Fedelin lid wint een overnachting voor twee personen op zondag 31 juli in Kortrijk tijdens LingeriePRO!

Lid worden van Fedelin is meegaan op inspiratietour met collega’s, workshops en netwerkevents voor lingeriedetaillisten bijwonen en opleidingen genieten om je lingeriewinkel verder te optimaliseren. Lid worden van Fedelin betekent ook collega lingeriemadammen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen zodat je hetgeen je zelf in je winkel meemaakt kan delen en af kan toetsen bij gelijkgezinden.

We hopen je dan ook te mogen verwelkomen in onze Fedelin club. We bewezen de afgelopen twee jaar dat we samen met Mode Unie de grootste en sterkste sectororganisatie binnen de mode zijn en dat we zowel politiek als in de pers de overheersende stem hebben. Hoe meer lingeriedetaillisten zich aansluiten bij Fedelin, hoe sterker we staan als federatie. Ook jij kan daar een belangrijk deel van uitmaken!

Word nu lid voor 315 euro (excl. btw) en geniet van alle ledenvoordelen en neem gratis deel aan acties zoals de Lingerieweek, beha inruilactie in november en de Week van de Belgische mode. Heb je vragen over je lidmaatschap, contacteer ons dan op 02/21 22 622 of via mail aan info@fedelin-lingerie.be.

Samen met Fedelin versterk je ook jouw ondernemerschap in 2022!

Graag tot op een volgend event!

 

HOE WORD JE LID VAN FEDELIN?

Schrijf 381,15 euro incl. btw (= Mode Unie en UNIZO lidgeld inbegrepen!) over op Mode Unie rekeningnummer BE88 426-3118031-41 met vermelding ‘Naam zaak + ondernemingsnummer’. 
Ben je al UNIZO lid? Dan betaal je enkel het supplement van 122,21 euro (incl. BTW)

Eens je ingeschreven bent als lid kan je genieten van alle Fedelin, Mode Unie en UNIZO voordelen. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuws en events uit de sector via www.facebook.com/modeunie.