Een nieuw seizoen en ineens ook een nieuwe start vol hoop. Klanten kunnen terug zonder beperkingen van aantal personen, tijdsduur of mondmasker shoppen, er zijn terug heel wat sociale gelegenheden, reizen kan vlotter en vooral: de zin om te lingerie te kopen komt eindelijk terug!

Fedelin en Mode Unie stelden in september opnieuw alles in het werk om de laatste beperkingen eruit te krijgen. Met succes! De mondmaskerverplichting viel weg waardoor shoppen weer normaal en ongedwongen kan.

Fedelin bundelt tevens de krachten met diverse sectororganisaties om algemene versoepelingen van sociale gelegenheden en events verder toe te laten. Deze hebben immers een grote invloed op de bereidheid en zin om mode en lingerie te shoppen, dus van groot belang voor onze sector!

Het afgelopen anderhalf jaar stonden we voor jou als modehandelaar elke dag op de barricade. Fedelin en Mode Unie slaagden er onder andere in om:

  • Na de twee lockdowns de winkels een week vroeger open te laten gaan dan voorzien
  • De zomersolden te verschuiven vorig jaar
  • Tijdelijke werkloosheid voor de lingeriesector te behouden tot 31/12/2021
  • Dossiers rond handelshuur binnen te halen
  • De consumptie- en coronacheque te laten aanvaarden bij alle zelfstandige lingeriewinkels
  • Gedurende de volledige periode elke week in de media te komen
  • De problemen in de sector aan te kaarten en met onze persacties druk zetten op het beleid
  • De modesector hoog op de politieke agenda te houden door lobbywerk en grote persaandacht
  • De heropstartlening samen met de regering uit te werken voor lingeriedetaillisten

En dat zullen we blijven doen!

Wekelijks houden we de vinger aan de pols bij de Vlaamse en de federale overheid en houden we hen op de hoogte van de situatie en de noden van de mode- en lingerie detailhandel. Zo houden we nauw contact en weten zij wat er in onze sector speelt.

Fedelin plant dit najaar opnieuw een programma vol netwerking met collega’s, inspiratie en het opdoen van kennis! Meer informatie vind je op www.facebook.com/modeunie enwww.fedelin-lingerie.be. In bijlage vind je ons najaarsprogramma.

We hopen je te mogen verwelkomen als Fedelin lid. We bewezen dat we de grootste en sterkste sectororganisatie binnen de mode en lingerie zijn en dat we zowel politiek als in de pers de overheersende stem hebben. Hoe meer lingeriedetaillisten zich aansluiten bij Fedelin, hoe sterker we staan als federatie. Ook jij kan daar een belangrijk deel van uitmaken!

Heb je vragen over je lidmaatschap, contacteer ons op 02/21 22 622 of via info@fedelin-lingerie.be.

Door lid te worden van Fedelin (inclusief Mode Unie en UNIZO) draag je bij om zoveel mogelijk gewicht in de schaal te werpen voor onze lingeriesector. Hoe luider de stem, hoe meer gehoor! Word nu lid voor 315 euro (excl. btw), geniet van alle ledenvoordelen en neem gratis deel aan acties zoals de beha inruilactie. Ontdek het Fedelin lidmaatschap en al haar voordelen op www.fedelin-lingerie.be.

Heb je vragen over je lidmaatschap, contacteer ons dan op 02/21 22 622 of via mail aan info@fedelin-lingerie.be


Samen met Fedelin, Mode Unie en UNIZO versterk je je ondernemerschap in 2022!

Lid worden? Schrijf dan 381.15 euro incl. btw (= Mode Unie en UNIZO lidgeld inbegrepen!) over op Mode Unie rekeningnummer BE88 426-3118031-41 met vermelding ‘Naam zaak + ondernemingsnummer’.

 

Eens je ingeschreven bent als lid kan je genieten van alle Fedelin, Mode Unie en UNIZO voordelen. Neem zeker ook een kijkje op www.fedelin-lingerie.be en blijf dagelijks op de hoogte van nieuws en events uit de sector via www.facebook.com/modeunie.